prima intalnire

      Asigurati-va ca ceea ce spune-ti la prima intalnire este muzica pentru urechile ei, nu scartait de frane. Desi despre ceea ce va dori ea sa vorbeasca depinde de situatie, puteri modifica intotdeauna aceste sugestii pentru a se potrivi circumstantelor in care va aflati.

      Arata interes pentru viata ei, locul de munca sau orice altceva ii place sa vorbeasca. Este o necesitate pentru conversatiile la prima intalnire. Da, femeilor le place sa vorbeasca despre ele insele, dar de asemenea isi doresc ca barbatul sa arate interes real pentru ceea ce spun ele (chiar daca uneori se pierd in detalii plictisitoare). Poti face acest lucru prin intrebari de genul “Iti place job-ul tau?”, ” Care sunt pasiunile tale?”, “Iti place sa calatoresti? “, etc.

     Contrar opiniei populare, femeile nu numai ca isi doresc sa vorbeasca despre ele, ci de asemenea le place sa afle lucruri despre tine. Cand vine vorba de vise, sa ti le spui pe ale tale, o va face sa fie interesata de tine si va fi fericita sa i le impartasesti, se va simti importanta.

     Sa arunci cate o propozitie despre un prieten, un lucru sau o vorba interesant/a pe care l-a facut sau a spus-o, ii va arata ei cu ce oameni minunati ai stiut sa te inconjori. Dar asigura-te ca nu intri in capcana de a vorbi la nesfarsit despre ei pana la punctul de a nu mai fi ea in centrul atentiei sau discutiei.

      Urmatorul sfat e simplu: sunetul rasului tau este intotdeauna ceva ce ea isi doreste sa auda. Ii arata ei ca are un simt al umorului dezvoltat si ca o gasesti incantatoare. Incerca sa nu exagerezi si pastreaza-ti rasul autentic, nu hahai zgomotos la orice fraza pentru ca va avea impresia ca faci misto de ea. Si in plus daca ea nu e amuzanta si tu razi la orice spune, gandeste-te cat vor suferi urechile tale la urmatoarea intalnire.

     Uneori cea mai buna metoda sa ajungi sa cunosti pe cineva este prin anecdote personale. Asa ca, impartaseste-i din experienta proprie, chiar daca trebuie sa folosesti si o usoara autoironie.

     La sfarsitul intalnirii, exista de obicei o oarecare jena deoarece nu stii daca celalalt s-a simtit bine. Daca te-ai simtit bine in compania ei, atunci spune-i acest lucru. Ea va aprecia sincer sa auda acest lucru si o vei scuti sa disece evenimentele intalnirii cu prietenele ei, mai tarziu.

     Desigur, tu nu stii daca s-a distrat in prezenta ta, dar poti testa terenul pentru a vedea daca ar accepta o a doua intalnire. De exemplu, mentioneaza un restaurant unde ai luat cina de curand si intreaba-o daca ea a fost acolo sau si-ar dori sa mearga. Este o modalitate de a-i da de inteles ca doresti sa o mai vezi, ca esti interesat si in plus e totodata o modalitate buna de a aduce in discutie alte subiecte, cum ar fi restaurantul pe care l-ati apreciat sau cafeneaua care va place.

      Ca barbat, trebuie sa iei taurul de coarne si sa continui sa ii faci curte. Faptul ca ii spui ca o vei suna, nu pare intotdeauna adevarat pentru ea. La urma urmei, probabil ca au fost cazuri in care tipul i-a spus ca o va suna si nu a facut-o. Cu toate acestea, este insa frumos sa ii spui ca ii vei da telefon. Doar asigura-te ca ceea ce spui e si ceea ce iti doresti, si de fapt chiar o vei suna.

     E bine sa o lasi sa stie un pic mai multe despre tine. Ii va placea sa auda despre interesele tale, excursiile favorite sau alte lucruri. Divulgand aceste informatii, va va ajuta sa vedeti daca sunteti pe aceeasi lungime de unda. In plus, ea va iubi ca ii oferi detalii despre tine fara ca sa fie nevoita sa puna toate intrebarile.

     Nu e nimic gresit ca la prima intalnire sa va platiti separat consumatia, dar un gentalman manierat va plati el toata nota de plata. Daca stituatia ti se pare incomoda, poti preda la inceput cardul chelnerului. Ea va fi impresionata si cavalerismul tau va creste sansele de a avea si o a doua intalnire.